Månedsarkiv: juli 2016

NYT SANDALBRAND – SOMMER 2016

PRESSEMEDDELSE

Shangies er et nyt, unikt og stilrent sandalbrand designet til det gode liv, så  dine fødder kan føle sig godt tilpas og afslappede – uanset hvor du befinder dig.

Shangies

Shangies

Shangies er måske de letteste sandaler på markedet og derfor nemme at tage med, fx når turen går til Roskilde Festival, stranden i Tisvilde eller Thyborøn, picnic i parken, yogaferie på Bali, venindetur i Paris eller sommerdans i natten.

STILREN KOLLEKTION & SKÆVE FORHANDLERE
Kollektionen består af én unik style i 10 fine farver, som matcher det meste af din garderobe.

Shangies er kendetegnet ved bløde, iøjnefaldende bomuldsbånd, som danner et fint flet-mønster og som gør, at Shangies er skønne at have på. Indersålen er udført i luftigt og slidstærkt lærredsstof fra jute-planten, som har en svalende effekt og gør, at dine fødder har det behageligt.

Kig efter Shangies, hvor du ikke troede, sandaler fandtes – hos hipster købmanden KIHOSKH på Vesterbro, mellem de skønne ting hos My Favourite Things på Nørrebro, blandt fine møbler og designartikler hos CasaCasino i Charlottenlund, mellem lingerie og badetøj hos Boutique Louise á Hornbæk, mellem nyt og antikt hos Munding Interieur på Frederiksberg eller blandt hjemmegroede rabarber og rosmarin hos Anholt Gartneri.

Se vores forhandlerliste nedenfor for at finde en Shangies forhandler tæt på dig.

Der kommer dagligt nye Shangies-forhandlere til i hele landet
– og har du et bud på en fin, ”ikke-som-de-andre”, butik, så kontakt os gerne.

Shangies

Shangies

OM SHANGIES
Maria Stilov står bag brandet Shangies. Maria flyttede oprindeligt til Shanghai i 2008 for at starte et dansk møbelbrand i Asien. I 2011 startede hun egen møbelvirksomhed, som nu kombineres med lanceringen af brandet Shangies.

I dag deler Maria sin tilværelse mellem 23. etage i pulserende Shanghai og et lille, hyggeligt kolonihavehus på Ønskeøen (også kaldet Amager).

Se den aktuelle forhandlerliste på: Shangies.com
Læs mere om jute-planten på: En.wikipedia.org/wiki/Jute

Kontakt Maria Stilov for mere information:
Mobil: 26844143 / mail: maria@shangies.com