Månedsarkiv: november 2013

Se fodbold på farten

Det store fremskridt i underholdningsteknologi og fritidsaktiviteter har revolutioneret praktisk talt alt, hvad vi laver. Vi kontrollerer vores liv med vores smartphones, og er blevet vant til superhurtigt internetforbindelser, uanset hvor vi er. Og for sportfans, så har teknologien fuldkommen ændret den måde vi har adgang til sport på, se, bette og nyde.

Der er så mange måde at se det på

At streame live sport events betyder, at du som fodboldfan har mulighed for at se mange forskellige kampe over hele verden. Alt hvad du har brug for, er de rigtige gadgets, og en hurtig internetforbindelse.

For ikke så lang tid siden, ville det være umuligt at forestille sig en verden, hvor en live fodboldkamp kan ses på en lille telefon, som du har en lommen. Ikke at forglemme at få mulighed for at streame kampe på tablets, smart TV´er og spillekonsoller.

Enormt tilgængeligt for fans

Selvom, at det at kunne se fodbold i HD og endda i stereoskopisk 3D er fantastisk for mange fans, så er det muligheden for at se uanset hvor du er, som er den største fordel ved live streaming.

Tusinder af mennesker ser live fodbold på se live fodbold på http://www.sefodbold.dk/, og har også adgang til fodbold fra ligaer over hele Europa, hvis de ønsker det. Uanset om du støtter et hjemmehold som FC Vestsjælland eller du godt kunne tænke dig at finde ud af, hvordan Arsenal spiller, så vil du have mulighed for at se kampene.

Uanset hvem du er

Det smukke ved at have mulighed for at streame  på en mobiltelefon, er selvfølgelig at du kan gøre det selvom, at du væk fra dit hjem. Når du engang imellem skal være foran TV´et på det rigtige tidspunkt eller du har glemt en kamp, så kan du nu se kampen imens du laver noget andet. At rejse med tog, fly og bus, er det ideelle tidspunkt til at se dit hold, og selvfølgelig kan du lave dit arbejde samtidigt, hvis du arbejder for dig selv eller du har en pause på det rigtige tidspunkt.

Gør ferier endnu bedre

En af grundene til, at en ferie kunne være ret frustrerende i fortiden, var når man ikke kunne se en vigtig kamp. Ja, du er godt nok på en strand med en piña colada i din hånd, men hvis du ikke kan se kampen mens den sker, så føles det ikke helt på samme måde, når dit hold vinder.

Så selvom, at du er ude og klatre i bjerge, på en strand , i en butik eller et hvilket som helst andet sted, så er det at kunne se fodbold via live streaming en fantastisk fordel ved at bo i det 21. århundrede, og det gør turene til supermarkedet meget sjovere.