I dag – Food Fair i Tivoli.

Tre dages smagsmesse med fokus på de særlige og unikke delikatesser. Vi åbner dørene i Tivolis Lumbyesal og byder dig på over 500 forskellige smagsprøver og exceptionelle messetilbud.

Er du sulten efter nye og specielle og eksklusive smagsoplevelser? Vi har været på jagt i for at finde både det absolut bedste, delikate og unikke så du kan få dine smagsløg forkælet og forfrisket. Vi byder på vin, øl, likør, whiskey, honning, kaffe, is, ost, oliven-olie, tang, skinke, lakrids, chokolade, charcutteri, ingefær, bær, brain-food, økologiske specialiteter og mange andre lækkerier.

Vores koncept er enkelt: Du betaler entré og så kan du smage på lækkerierne, og gerne tage to gange. Alt der bliver serveret hører til blandt det absolut bedste, nye eller ukendte i dets felt. Der vil udoversmagsprøverne være rigeligt med messetilbud som hurtigt betaler billettens pris tilbage.


Kom og smag med os i Tivoli til August!

Og… Børn under 12 kommer gratis ind 🙂 Vi vil gerne have hele jeres familie på besøg. Men vær opmærksom på at smagsprøverne retter sig mest mod voksne.

Læs mere: www.tastefoodfair.dk