Månedsarkiv: december 2009

Julegave ide.

Her er 3 gode ideer til årets julegave.
Forlaget Globe har udgivet 3 bøger, som giver inspiration til extreme oplevelser.
Med Extreme Restaurants kommer du på en spændende tur gennem verdens mest specielle, sære og ekstreme restauranter, lige fra et UFO-traktørsted og et etablissement i en hule under havet over en kirkebistro og en fængselsrestaurant til et brasserie i fuldstændigt mørke og en restaurant i en saltmine. Det har aldrig været så eventyrligt at få sig en bid mad!

Extreme Bars viser dig vejen til de underligste barer i verden. Tag denne bog med på en utrolig pub crawl gennem verdens mest unikke barer, pubber, cafeer og natklubber, fra en futuristisk mangabåd og en gør-detselv-pub til verdens højeste bar og en oppustelig natklub. At gå i byen har fået en helt ny mening.

Med Extreme Hotels kommer du på en fantastisk rejse til verdens mest bizarre hoteller, ferieboliger og bed & breakfast-steder, lige fra en redningsbåd og et hotel i en kirke over et hobbit-hus og en undervandshytte til en iglolandsby og et kloakrørshotel. Hvad enten du bruger denne bog til at planlægge din næste usædvanlige ferie, til at undre dig over al den kreativitet, den menneskelige hjerne kan udvise eller som inspiration til interessante samtaler, er succesen i hus med disse mangeartede boligformer!

Glædelig Jul.