Månedsarkiv: februar 2009

2DIVE starter samarbejde med Apollo rejser

2DIVE er indgået i et tæt samarbejde med Apollo rejser. Samarbejdet gælder i første omgang dykkerrejser til Egypten og det Røde Hav. Udover det, at vores gæster får en dykkerrejse af høj kvalitet, tryghed og service, er prisniveauet også i orden. Det nye samarbejde gør at vi nu har ugentlig afgang til både Sharm el Sheikh og Hurghada fra København og Billund.

For allerede certificerede dykkere tilbyder vi 1, 3 og 5 dags dykkerpakker. For dem der vil prøve den fantastiske oplevelse det er at trække vejret under vandet, tilbyder vi prøvedyk i det Røde Hav. Sidst men ikke mindst tilbyder vi grundkursus, hvor du tager teori og bassin modulerne i Danmark inden din afrejse. Den store fordel er, at du kommer direkte ud i det fantastiske Røde Hav og afslutter dit kursus efter bare 2 dage.

Hver måned, til skiftevis Sharm el Sheikh og Hurghada, vil der være en dansk dykkerinstruktør med fra 2DIVE på rejsen. Det gør at hele kurset kommer til at foregå på dansk, og at det så vidt muligt, vil være den samme instruktør som både underviser herhjemme i teori og bassin og under havoverfladen på rejsemålet. Check på www.apollorejser.dk eller www.2dive.dk hvilke specifikke dykkerrejser, der har dansk instruktør med, eller kontakt 2DIVE på tlf. 38809292.

Danmarks bedste dykkercenter

PADI Nordic Industry priser 2008

PADI Nordic har siden 2005 hædret udvalgte PADI-centre og/eller enkeltmedlemmer med prisen Excellent Achievements Award. For at opnå denne prestigefyldte hæder, skal såvel center som medlem have udrettet noget exceptionelt for den nordiske dykkeindustri.

DANMARK
2Dive Innovative idéer for at tiltrække en “ny type” af dykkekunder. Fremragende kundeservice og en rigtig god blanding af kurser og aktiviteter for de eksisterende kunder.

 

Kommende bjergbestiger.

Hej med Jer,

Jeg har nogle drømme og ambitioner udi bjergbestigningen som jeg slet ikke tør nævne her 🙂

Jeg vil høre der er nogle gode råd til hvordan man på en “nem” måde kan komme igang med bjergbestigning og har tårnhøje drømme. Jeg har masser af udendørserfaring og er i rigtig god form, har løbet marathon i mange år, så den del er på plads. Det er selve håndværket jeg skal lære. Kan man deltage i mindre ekspeditioner som et slags “føl”? (selvom jeg er 42).

Alle gode råd og erfaringer modtages med tak.

BH Ken