Nyheder fra Kipling Travel

Nyheder fra Kipling Travel – Danmarks førende Adventure rejsebureau

——————————————————————————–

1): Sicilien – ny rejse og nye overnatningssteder
2): Silkevejens glemte perler, Khiva, Bhukara og Samarkand, garanteret afrejse
3): Kina og Himmeltoget til Lhasa i Tibet – ekstra afrejse 3/10
4): Indien og Nepal kulturrejse, oktober er udsolgt, se to ekstra afgange 7. og 23. februar

5): Kilimanjaro, pladser i efterårsferien og februar 2008

6): Tanzania – safari og Zanzibar, opdateret priser for 2008

7): Ekspeditionsprogrammet er opdateret

8): Cho Oyu 8.201 meter – Danmarks største ekspedition i 2008
9): Nepal – Danmarks største program er opdateret
10): Kina – Klassisk Kina, succesen fortsætter

11): Afmelding eller email adresseændring

——————————————————————————–

1): Sicilien – ny rejse og nye overnatningssteder

Se seneste opdatering af vores 24 sider store Sicilien program. Vi har seks nye overnatningssteder og en ny rejse til det klassiske og historiske Sicilien.

Men den store klassiker er stadig ‘Siciliens Ansigter’ – 9 dage til 7.890,- med fly, bil, alle nætter på herlige agriturismo’er, små hoteller og charmerende Inn’s med masser af gode måltider inkluderet.

Se det opdaterede program her

——————————————————————————–

2): Silkevejens glemte perler, kulturrejse i særklasse

Tag med Adventure World og Kipling Travel til Silkevejenss glemte perler – Khiva, Bhukata og Samarkand. Den kulturelle smeltedigel i Centralasien er helt unik og noget af det mest eventyrlige, man kan forestille sig. Vi inviterer på en rejse, der genfinder den særlige silkevejsstemning i dette glemte og gemte hjørne af verden. Rejsen går gennem Alexander den Stores, Djenghis Khans og Timur Lenks rige, der på sin storhedstid gik fra Persien til Indien.

Afrejse d. 6. oktober 12 dage til kun 14.380,-

OBS der er kun 5 pladser tilbage på rejsen

——————————————————————————–

3): Kina og Himmeltoget til Lhasa i Tibet – ekstra afrejse 3/10

Så er der en ekstra afgang på Kinas Kejserbyer og Himmeltoget til Lhasa. Se vores unikke program på ruten København – Beijing – Himeltoget til Lhasa – Xian – Pingyao – Beijing – København.

I alt 17 dage med dansk rejseleder på de store klassiske seværdigheder samt ukendte byer og strøg. Pris pr person: 19.980,-

Som altid kører vi med små grupper, hvorfor der kun er få pladser til rådighed.

Afrejse d. 3. oktober henover efterårsferien

——————————————————————————–

4): Indien og Nepal kulturrejsen med Annette Gallaus

Så er der kun 2 pladser tilbage på kulturrejsen til Indien og Nepal d. 11. oktober

Rejsen til Indiens gyldne trekant er indbegrebet af kultureventyr. Vi kombinerer Delhi, Jaipur og Agra med selve Indiens sjæl, Ganges floden ved Varanasi. Turen fortsætter til det klassiske Nepal med Kathmandu-dalen og Himalaya-kulturen, en fantastisk afslutning på en stor klassisk Indien-Nepalrejse.

– Afrejse 11/10, kun 2 pladser tilbage med Annette Gallaus
Desuden afrejse 7/2 og 23/2 2008.

——————————————————————————–

5): Kilimanjaro – pladser i efterårsferien og februar

2007 har været et flot Kilimanjaro år. Både Ole Andreasens gruppe såvel som Jesper Johannesens gruppe fik stor succes på Kilimanjaro med 85% på toppen samlet set. Der har været meget sne og ikke superoptimale forhold her i februar. Men meget flot og endnu engang et bevis på, at Kilimanjaro bør gennemføres med en lang akklimatisering, da bjerget er hårdt nok endda.

Sommerafgangene med dansk rejseleder er udsolgt. September er også udsolgt, men der er stadig pladser tilbage i efterårsferien.

Kombiner evt. Kilimanjaro med safari og/eller badeferie på Zanzibar.

——————————————————————————–

6):Tanzania – safari og Zanzibar, 2008 priser klar

Der er ingen tvivl om, at Tanzania byder på oplevelser for livet og sammen med Kenya er perfekt som feriedestination, hvad enten man søger bestigning af Kilimanjaro, safari i nogle af verdens bedste nationalparker eller superbadeferie på Zanzibar.
Tanzania er perfekt til børnefamilierne, til de adventuresøgende, til det krævende safaripublikum og til alle som bare vil have lidt ekstra ud af deres ferie.

Se vores 32 sider Østafrikaprogram, spækket med rejser i Tanznia – med Kilimanjaro, safariture og Zanzibar

——————————————————————————–

7): Opdateret ekspeditionsprogram

Så er Danmarks største ekspeditions- og bjergbestigningsprogram opdateret med datoer og afgange. 20 sider spækket med ekspeditioner for begyndere og let øvede samt de store bestigninger for erfarne bjergbestigere.

Vi har ekspeditioner til Kilimanjaro 5.895 meter, Mont Blanc 4.807 meter, Stok Kangri 6.154 meter, Elbrus 5.641 meter, Ararat 5.153 meter, Mera Peak 6.461 meter, Lhakpa Ri 7.045 meter og ikke mindst den store ekspedition i 2008 til Cho Oyu, 8.201 meter.

Masser af garanterede afrejser med Danmarks bedste ekspeditionsledere.

——————————————————————————–

8): Cho Oyu 8.201 meter – Danmarks største ekspedition i 2008

Med sine 8.201 meter er Cho Oyu verdens sjettehøjeste bjerg og generelt betragtet som den mest opnåelige ‘otter’. Teknisk er bjergets nordvestlige normalrute i den letteste ende – og den 8.000’er med den højeste succesrate og bedste sikkerhedsstatistik.

Der er ingen tvivl om, at dette pt. er Danmarks største udfordring – en bestigning af en 8.000’er fordrer stor fysisk formåen, motivation og gedigent erfaringsgrundlag.

Tag med Bo Belvedere Christensen i foråret 2008 på Danmarks største ekspedition.

——————————————————————————–

9): Nepal – Danmarks største program er opdateret

Så er vores store Nepalprogram opdateret – både med grupperejser med dansk rejseleder, såvel som de individuelle skræddersyet rejser.
Vi har Danmarks største erfaring i rejser til Nepal og Himalaya med rejser og trekkingture til hele landet. Se vore ture til Annapurna, Everest, Langtang, Kanchenjunga, Makalu, Dolpo, Manaslu, Helambu, Mera Peak og de andre trekkingpeaks, ikke at forglemme kulturrejserne til Kathmandu, Pokhara og Chitwan National Park
Se programmet her

——————————————————————————–

10): Kina – Klassisk Kina, succesen fortsætter

Klassisk Kina er noget nær den største og bedste Kinarejse vi kan byde på, hvor alle aspekter af det store land er med. Den 17 dage store rundrejse går fra Beijing i nord med Beijing og underskønne Pingyao samt Xian med terracottahæren inden vi drag sydover til Guilling og Longshen. I Guillin området oplever vi de smukke limstensbjerge og skal bl.a. sejle på Li floden samt besøge Cao Ping inden vi rejser mod Shanghai samt Suzchou og Tongli.
Kort sagt et brag af en rejse!

17 dage, daglig afrejse året rundt, pris 14.980,- fra Beijing

http://www.kiplingtravel.dk/nyhedsbrev.htm