kom igang dk

hey der danmark, kom nu ud af fiskedamen, det er på tide at komme ud og vise flaget ude i verden og vise at vi er et flat land, der kan finde ud af noget. det er kedeligt at surfe rundt på denne side og se omkring små kedelige ting der sker i danmark, der er en verden der byder på mere en et dødsygt løb i lille dk.

jeg er selv begyndt at arbejde med rafting i norge og sejle elvekajak, og der er mangel på folk der gør det samme, og hvis der er flere af samme slags, så vis jer frem, det er da noget at være stolt af.

selv regner jeg da med at jeg tager en tur til himmalaya vinteren 07/08 for at blive bedre til rafting kajak og klatring, evt tage en lille tur op af mount everest, ikke helt men lidt, for at mærke den tynde luft…

så syntes at vi i stedet for at bruge vores energi på at fiske (hvilket vi ka gøre når vi bliver gamle) så kom ud og lav noget hvor ordet adventure viser sin sande mening…

 

venlig hilsen

Frode