Testkørsel af Nissan Navara

Nissan har i forbindelse med lanceringen af Navara etableret Camp Navara, hvor journalister, forhandlere og kunder har haft mulighed for at få en lidt sjovere smagsprøve ved at køre bilen på en speciel terrænbane ved Lederborg Slot.

AdventureGuide var med på denne test af Nissan Navara.


Nissan Navara

(Videoklip fylder 3,3 MB)

Nissan Navara er en bil, der mere end mange andre af de 4X4, vi ser for tiden. Den egner sig til brugere, som har behov for plads til udstyr og samtidig skal have en bil, de faktisk kan bruge i terræn.

Med Navara kombinerer Nissan det bedste fra en pickup – robusthed, kræfter og lad – med det bedste fra den moderne 4×4 – terrænegenskaber, sikkerhed og komfort.

“Navara er et nyt tilbud. Navara retter sig både mod privatpersoner, der bevæger sig væk fra asfaltvejene en gang imellem fx mountainbikes eller klatregrej på ladet, men også mod professionelle, der ønsker en robust arbejdskollega med ekstra trækkraft,” siger Fulvio Graglia, PR-ansvarlig for Nissan i Danmark.

Nissan Navara er udstyret med en 2,5 liters turboladet dieselmotor med direkte indsprøjtning. Den kraftigste udgave har 171 hk og et drejningsmoment på hele 430 Nm. Det er nok til at have tre tons på trækkrogen – eller en mindre indisk elefant. Den lidt mindre udgave har 144 hk og et drejningsmoment på 356 Nm. Begge har dieselpartikelfilter.

Samlet vurdering:
En super dejlig bil at køre, i et design der står sig godt til både naturen og byen.
Bilen er meget velegnet personer der lever et aktivt liv, med sit store lad kan man få sit udstyr med over alt.

Praktisk information:
Prislister: http://www.nissan.dk/vehicles_prices.aspx
Bestil brochure: http://www.nissan.dk/brochureRequest.aspx?ID=7558

(Videoklip fylder 7,5 MB)