Starten til en fremtid i vildmarken

Starten til en fremtid i vildmarken.

Del. 2

Hvad skal jeg bruge?

Dette er et af de vigtige punkter som i skal være opmærksomme på, for det gælder ikke om bare at tage ting med sig. Det gælder også om at tage de rigtige ting med sig, og om ikke at tro på hvad man ser i film. Nu om dage ser vi mennersker film hvor de kan overleve på en flaske vand, tre tændstikker og en kniv men det er slet ikke muligt for os mennesker mere. Vores kroppe er blevet lidt kvabsede end vores forfædres var. Vi er blevet spoleret af ting som TV, chips og dovenskab over at vi ikke selv har skullet fange føden. Og jeg ved det, det er sket for mig, og nu dyrker jeg overlevelse så jeg kan se hvordan det har været og holde mig i form.

 

Det vigtigste du skal bruge, er din krop og din hjerne.

Tag eventuelt nogle huske prøver så du ikke glemme hvad dine ting kan bruges til, eller dine evner for den sags skyld. Dyrk også motion så du ved hvad din krop kan udholde og gøre bedre. Dyrk også motion for at du kan klare fysiske modstand samt psykiske.

 

Det værktøj du altid skal havde tæt på dig.

Der er visse ting som du bare skal havde på dig, ikke noget med at havde det i tasken eller bæltetøjet men i en lynet lomme, eller bundet fast til dig.

 

Hvad du skal havde på dig:

  • Kniven, Kniven er et vigtigt stykke værktøj. Det er dit våben til jagt, redskab til at bygge læ og til at lave ild. Når du kigger på dette område, så er det en idé at vælge en robust og stærk kniv. Nok kan den være dyr, men den holder længe og der er for det meste garanri på nogle af dem.
  • Tændstål, og ikke en lighter eller tændstikker. Dti tændstål vil altid kunne bruges, selvom det er blevet våd. Det er ikke tungt at havde med eller for den sags skyld, dyrt. Det er dit værktøj til ild, det eneste der skal gøre er, at køre en kniv hen over ledet. Og så giver det nok gnister til at tænde mindre kviste, blade og plante.
  • Kompasset og Kortet, medbring altid et kompas og et kort over det område du befinder dig i (Det er bedst hvis kortet kan opbevares vandtæt.
  • Førstehjælps udstyr, Du behøver ikke det helt store. Du skal blot havde det basale, såsom. forbinding, trykbind, smertestilende midler, infektions bekæmpende midler osv. Der kan købes en pakke hvor alt er i.