Overlevelse i Norge

Overlevelse i Norge.

‘Nogle kender ikke deres mål før de er noget halv vejs’ det var det min lære fortalte mig inden vi forlod bussen i norge.

Vores mål var, at udforske så mange fjorde med ´minimal oppakning, på 7 dage skulle dette gøres….

Vi blev sat af midt ud på en øde vej, ingen mennesker i miles omkreds. Det var helt roligt, behageligt og stille.

Vi havde minimal udstyr med fordi det nu var min ‘eksamen’, det eneste vi havde som vi kun måtte bruge til nødstilfælde var. Nødrakketer, sendere og en satelit telefon. Men kun hvis det var nødvendig, og vi brugte ingen af delene.

vi udforskede den ene vidunderlige natur til den anden, vi så de bedste udsigter nogen sinde. Vi drog op og ned af bjergrygge, udforskeder de grotter vi kunne finde og svømmede i de søer vi så. Det var bare om at prøve så meget som mulig. Men jeg kunne jo ikke slippe for den grund til at vi var her, jeg skulle udføre nogle mindre opgaver om dyr, planter og personlig sikkerhed. Samt tage huske prøver og lave et knob og en type bål om dagen. Men hey, det var det værd. Det har lært mig rigtig meget om mig selv og naturen. Det var min første ‘rigtige’ overlevelses tur. Og det var det værd.

Da vi blev samlet op igen af bussen, sad vi og snakkede om at lave flere ture og om jeg måske selv ville være instruktør men jeg takkede nej til det med instruktør pladsen da jeg lige selv vil køre mit eget tempo indtil jeg syntes jeg var klar til sådan noget.

Men det forhindrede da os ikke i at planlægge en ny tur til Island….