Guide til Athen

Guide til Athen

 

Hvert år rejser tusinder af dansker til Grækenland, og en stor del af disse runder kortvarigt Athen, for hurtigst muligt af fortsætte videre ud til en af de tusinder af øer, som Grækenland også består af.

 

Men hvorfor ikke prøve at opleve fantastiske Athen, med sine mange arkæologiske udgravninger, monumenter, og gode shopping muligheder. Derudover ligger Athen samtidig perfekt, for udflugter videre rundt på Attika.

 

Guide til Athen, er en hjemmeside der har til formål at hjælpe førstegangsbesøgende, såvel som fleregangsbesøgende, til at gøre deres besøg i Athen til en oplevelse, der er værd at gentage.

 

Her vil du dels finde en stor mængde information omkring det rent praktiske, i forbindelse med planlægningen af din rejse, men også informationer og beskrivelse af en lang række af de steder, som du vil kunne støde på både i, og omkring Athen.

 

 

Venlig hilsen

Guide til Athen