Nikon D50 digital spejlreflekskamera

Så er Nikon kommet med et nyt digital speljsrefleks nemlig Nikon D50.

Her er lidt information om det:

 

Nikon D50 er det hidtil mindste, letteste og mest brugervenlige digitale spejlreflekskamera fra Nikon. Nikon D50 henvender sig med sin brugervenlighed, høje billedkvalitet og lave pris til familiefotografen, som ønsker at “opgradere” fra et digitalt kompaktkamera for at få de fordele, et digitalt spejlreflekskamera giver.

·          Billedsensoren med sine 6.1 megapixels leverer exceptionelt klare billeder med levende farver – perfekt til forstørrelser op til 70 x 100 cm

·          DX-Nikkor 18-55 ED objektivet har Silent Wave fokusering – hurtig og lydløs

·          Billedserier med 2.5 billeder i sekundet indfanger begivenhederne. Lukkertider op til 1/4000 og flashsynkronisering op til 1/500 sekund

·          Det genopladelige EN-EL3Li-Ion-batteri giver helt op til 2.000 billeder på én opladning, og den nye MH-18a lader er væsentligt mindre end forgængeren.

·          En stor og tydelig 2″-skærm gør det nemt at tjekke billederne. Det nye menusystem er meget overskueligt og giver muligheden for at kalde en forklarende hjælpetekst frem ved et tryk på en knap.

·          7 digitale motivprogrammer indstiller alle kameraets facetter efter motivtypen, så du får perfekte resultater uden besvær. Vælg mellem Auto, Portræt, Landskab, Sport, Makro, NatPortræt og det nye Børne-program, som bland andet giver perfekte hudtoner. Og naturligvis har du også alle manuelle muligheder.

·          Optimal eksponering under selv de vanskeligste lysforhold. Den nye teknologi detekterer automatisk højlys og skygger og indstiller eksponeringen perfekt

·          Et intelligent 5-punkts autofokus-system med fokusforfølgelse og Lock-on™ leverer skarpe billeder af begivenhedernes gang. Og AF-hjælpelyset giver en hånd med i svagt lys.

·          Det er nemt og hurtigt at printe direkte fra kameraet – uden computer – til en PictBridge-kompatibel printer