Månedsarkiv: august 2004

Adventure i Paris

Det er jo altid muligt at finde lidt adventure overalt. Om ikke andet så har Peugeots udstillingsbutik på Champs-Élysées lidt lækket grej til ham/hende der har alt.


Hvad med denne cykel


Eller hvad med en tur på stranden i denne bil


Surfbræt med lidt grej på


Butikken set ude fra

Adventurerace med familien
Skal der flettes lidt adventurerace ind i ferien, er det også muligt. Man kan bare tage en tur med Metroen med en større klapvogn eller hvis man vil udfordre sig selv og sin familie kan man tage en barnevogn med. Der er trapper overalt og udgangene er så små at alt må splittes ad i atomer for at komme ud.


Metro i Paris

Praktiske oplysninger:
Udstillingsbutikken ligger:136, Avenue Des Champs-Élysées, Paris.
Se mere på: http://www.peugeot-avenue.com

Lowepro Fototasker i topkvalitet !!

Som bruger af adventureguide.dk har du nu mulighed for at handle lowepro kvalitetstasker til fordelagtige priser. Kontakt Fotocentrum og få 15% rabat på lowepro tasker. Her er lidt info og historik omkring Lowepro. Greg Lowe: grundlægger og mentor Greg Lowe begyndte allerede som ung at finde egne løsninger og opfinde ting. Da han og hans brødre var naturmennesker og entusiastiske bjergbestigere, var det naturligt at han også udviklede sine egne ideer for fritidsudrustning. I 1967 grundlagde brødrene Lowe Alpine Systems for at fremstille og markedsføre en helt ny linie i fritidsudrustning. Med Greg som designer udvikledes mange nyheder, bl.a. verdens første rygsæk med indvendig ramme. Greg Lowe var også filmfotograf i verdensklasse og modtog bl.a. priser i Cannes og nomineringer til Academy Award. Eftersom hans interesse for fotografering voksede, søgte han gennem 60 erne efter fototasker der var egnede til brug under krævende forhold. Men ingen af taskerne levede op til hans krav om god beskyttelse, alsidighed, komfort og slidstyrke. Resultatet blev introduktionen af de første LowePro kameratasker i 1972 og siden er LowePro blevet foretrukket af professionelle fotografer over hele verden. Fælles for alle Lowepro tasker er den kompromisløse kvalitet og det gennemtænkte design – det er netop dét, der gør Lowepro til de foretrukne tasker blandt professionelle fotografer i hele verden. Taskerne udvikles og designes af fotografer – folk der selv har testet taskerne under de aktuelle forhold – derfor er Lowepro fyldt med finesser og features der gør dem utrolig praktiske i brug. Taskerne er fremstillet i de absolut bedste materialer, så du er sikret en lang holdbarhed – og maksimal beskyttelse af dit kostbare grej. Samtidig er der lagt stor vægt på komfort – det vil du værdsætte, hvis du skal bære et tungt udstyr hele dagen.

http://www.lowepro.com/