Vejrudsigt fra Danmarks Meteologiske Institut

På Danmarks Meteologiske Institut’s hjemmeside er det ikke bare muligt at få morgendagens vejrudsigt, her er mange interessante oplysninger til dem som færdes i nature.

Hvis man går ind under sejlervejr er det muligt at få en grafisk visning af vindstyrken de kommende 24 timer, hvor de forskellige farver viser vindstyrken.

Det er ligeledes muligt at se vandtemperatur, vandstand, strømforhold mm. En funktion som er meget nyttig er prognosen for strøm, her kan man se hvordan strømmen forventes at udvikle sig i de kommende 24 timer. Det kan være nyttigt for både fiskere og dykkere at se hvornår den er kraftigst og hvornår den vender.

For dem som færdes på havet er det vigtigt at se efter farvandsudsigterne, som er opdelt i nedenstående farvande. Derved får man en specieludsigt som henvender sig til fiskere mm. Det sker nemlig ofte at forholdene på havet er meget forskellige fra vejret på land.

Oplysningerne findes på  www.dmi.dk