Go Fishing torskefestival

Som tidligere år var det igen muligt at vinde en rejse for to personer til Kenya på biggame fiskeri, ligesom sidste års vinder, der her ses med en Sailfisk fra Kenya, februar 2002.

Vejret var ikke med arrangørerne men skipperne var dog enige om at sejle ud trods store bølger. Vejrudsigten havde lovet kuling fra nord-øst som skulle aftage i løbet af dagen, og det blev også mere stille og solskin hen på eftermiddagen.

Det var meget svært at fange torsk og omkring middag var der over radioen meldt om flere torsk på 2-3 kg, men ikke nogle store. Der deltog i alt 5 turbåde og mere en 100 lystfiskere og pladserne på de forskellige turbåde var fordelt ved lodtrækning. Fiskeriet foregik fra klokken 8.00 og til kl. 11.30 hvorefter man byttede plads op skibene og fiskede på den modsatte side indtil klokken 14-14.30 hvor skibene sejlede i havn til afslutning klokken 15.00.

Der blev indvejet mere end 70 torsk og den største var 4,4kg og blev fanget af Asbjørn fra Nyborg.

Nr. 2 blev fanget af Peter fra Nyborg og Andy som også er fra Nyborg fangede den 3. største.

Det skal desuden nævnes at de 3 største alle kom fra samme turbåd, FIE.