Endelig

ENDELIG – 2500 km – og udsigt til middelhavet.  Motorcyklerne holder et lille hvil, mens vi plasker rundt i poolen paa campingpladsen. Det lyder maaske underligt at vi ikke pladsker rundt i Middelhavet 150 m vaek, men det er for salt til at det er en laengere fornojelse. Men nu er vi her –  og det er skoent. Byen Canet de Mar ligger ca. 30 km nord for Barcelona. Ikke den store turistby, dog kan man alligvel maerke at byen eksistere for turisterne.   

Vi har gennem de sidste par dage besluttet at oege vores rejsehastighed, saa vi har anvendt hoved- og motorveje. Efter turen gennem Frankrig valgte vi dog at laegge vores vej forbi Andorra og fik nogle smukke oplevlser paa ved op i bjergene og ned igen.

Frankrig var en god oplevelse – vi tog os en week-end til at kigge lidt naermere paa Normandiets kyst, samt komme til haegterne igen.

Derfra gik turen til Le Mont Saint Michel – hvilket kan anbefales (gratis adgang undtagen til parkering, kirken og klostret samt museerne- alt undtagen parkering kan sagtens undvaeres stadig med en god oplevelse).

Fra klosteret gik turen syd over til Bordeaux – hvor vi desvaerre blev fanget i et uvejr. Fra Bordeaux til Toulouse – skoen by – til Andorra til Canet de Mar. 

Varmen har vi vaennet os til efter mange km med “vinterovertojet” paa – men grundet vores sikkerhed har vi valgt ikke at tage det af, selvom der er absolut ingen hernede der koerer med motorcykeltoj.

Mandag er det afrejsedag mod Danmark – og vi maa da nok indromme at det bliver skoent at komme hjem igen.

Gitte og Nic