Backpacking i Sydøstasien

Fra Slutningen af Juli 2003 og frem mod marts 2004 vil jeg backpacke i Sydøst Asien, og jeg vil prøve løbende at sende rejseartikler hjem til adventureguiden. Turen kommer omtrent til at forløbe gennem følgende lande: Rusland, Kasakstan, (Kirgisistan), Kina, Laos, Vietnam, Filipinerne, Malaysia, Brunei, Singapore, (Indonesien), Thailand, Cambodia, Myanmar, (Bangladesh), Nepal og Indien. Landene i parantes er usikre, hvorvidt de skal indgå i rejseplanen.

Stenskoven ved Kunming, Kina

Første del af rejsen bliver en overland tur med den trans centralasiatiske jernbane fra Moskva til Peking via Kasakstan. En spændende rute, som kun de færeste turister benytter sig af, den trans mongolske jernbanerute er klart mest populær.

Jeg kan forestille mig, at der vil komme rejseskildringer om jernbane turen gennem centralasien, måske byhistorier fra Moskva og Peking, Angkor templerne i Cambodia, Bagan templerne i Myanmar, trekking i Nepal mm, og hvis muligt en rejseskildring fra alle de lande jeg kommer igennem.

Risterasser i Filipinerne

Andre historier kunne omhandle up to date info om SARS, strandguide, full moon partys, ja hvem ved, følg med i føljetonnen, “Backpacking in East Asia”

se mere info på min hjemmeside

Her nogle af godterne der venter forude

Angkor, Cambodia

http://www.angkorwat.org

Bagan, Myanmar


Bohol, Filipinerne


The End