Så er sæsonnen startet på Det Gule Rev

Bådene Mølboen og Yelleow Reef er kommet godt fra start og der er allerede efter kun få dages fiskeri fanget mange flotte fisk.

Fredag den 14. marts var den første dag som Yellow Reef var på vandet og vejret var utroligt flot. Det lykkedes fiskerne at fange nogle flotte fisk med 6 torsk over 10 kg (største på 14kg), samt langer op til 5kg.

Lørdag den 15. marts var endnu et hold ude med Yellow Reef og det viste sig at blive endnu bedre. Der blev fanget Sej, Langer, Berggylt og Torsk. Der blev fanget rigtig mange flotte torsk med en snitvægt på omkring 5kg og 10 målere op til 24kg.

Med en vejrudsigt som lover flot vejr de kommende dage glæder jeg mig utroligt meget til min første tur på søndag. Der vil selvfølgelig komme et fyldigt referat af turen, her på siden.