Vrag udstilling 2003 i Sønderborg

Dybbøl Forsamlingshus, Hørtoftvej 19, 6400 Sønderborg

Sønderborg dykkerklub afholder den 8-9 februar 2003 den 3. vrag udstilling i Danmark. Udstillingen er åben for alle udskillere, såvel private som klubber. Temaet for udstillingen vil være historien bag “forliset”. Udstillingen vil hovedsagligt repræsentere fund fra vrag der er yngre end 100 år, men der vil denne gang også blive forsøgt udstilling af ældre ting som effekter fra f.eks. stenalder, samt udstilling af modeller som viser udviklingen i dansk skibsfart gennem tiden. Det Sønderjyske område er kendt for de mange historiske vrag specielt fra anden 2. verden krig, og der være information om status for de seneste fund mht. ubåde og andet. Der vil være mange spændende ting at se, billeder fra de tidligere udstillinger kan ses på hjemmesiden: www.nuts.dk/vrag-udstilling-2000

Lørdag den 8. februar

kl  9.00 – Der åbnes for udstillere – for opsætning af stande

kl 11.00 – Udstilling åbnes for gæster

kl 17.00 – Udstilling lukkes for gæster

kl 19.00 – Fælles spisning & socialt samvær for udstillere til kl. ???

Søndag den 9. februar

kl. 10.00 – Udstilling åbnes for gæster

kl. 15.30 – Gave overrækkelse for det mest interessante fund

kl. 16.00 – Udstilling lukkes for gæster.

For tilmelding af udstillere skal ske inden den 22 januar 2003, for yderligere information kan Erik Larsen 27 22 20 25 (ela@image.dk) eller Lars Fogtmann 74 65 25 65 kontaktes. Entre til udstillingen vil være 35,- for voksne & 10,- for børn (u. 14 år). Information kan også hentes på Sønderborg Dykkerklubs hjemmeside http://www.ssk-dyk.dk informationen vil blive opdateret frem til datoen for udstillingen.