Forsøg på Nordisk rekord i Bella Centeret.

Under feriemessen i Bella Centeret vil Anders Larsen forsøge at sætte ny nordisk rekord i at opholde sig under vand.


Anders Larsen

Anders Larsen går under vandet fredag d. 24 januar kl. 1200 og kommer først op af vandet igen søndag d. 26 januar kl. 1630. Så har han opholdt sig under vandet i 52 timer og 30 minutter. Den nuværende rekord er på 52 timer, 4 minutter og 11 sekunder.

Projektleder er Flemming Thyge fra Thyges dykkercenter. Et 12 mand stort supportteam overvåger Anders under hele forløbet. De skal dels overvåge Anders’ tilstand undervejs, og dels skal lave en række forsøg, der skal belyse menneskekroppens reaktioner under tryk i længere tid.

Der vil under forsøget være mulighed for at tale med Anders via en mikrofon. Endvidere vil der være mulighed for at deltage i en række konkurrencer hvor man bl.a. kan vinde dykkerudstyr, dykkerkurser og DYK-abonnementer.

Læs mere på DYK’s hjemmeside.