Drennan Cup 2003

Fiske-feber skal i 2003 arrangerer Drennan Cup og de har til hensigt at give konkurrencen et gevaldigt løft. Det er første gang at fiske-feber skal arrangerer en konkurrence, men det er helt sikker at de skal nok klare opgaven. Præmiesummen er på over 50.000 kroner, og til de tre vindere er der grej for mere end 10.000 kroner, hvilket viser hvor seriøst konkurrencen køres.

Konkurrencen er for alle som kan lide at fange store ferskvandsfisk, og følgende arter deltager: Aborre, brasen, gedde, græskarpe, gråskalle, karpe, karusse, rimte, rudskalle, sandart, suder og ål.

Konkurrencen løber fra 1/1 til 1/12 2003 og indtil 1/4 – 2003 kan fisk fanget efter 1/1 – 2003 tilmeldes  med tilbagevirkende kraft. Derefter skal fangstrapporterne være redaktionen i hænde senest 1 måned efter fangsten.

Der kan læses mere om konkurrencen og stillingen på: www.drennan.dk

Konkurrencen arrangerer i samarbejde med: