Anmeldelse af cd-rommen Danmarks Undervandsliv.

Dykvideo er et nyt foretagende, som har valgt at specialisere sig inden for undervandsoptagelser i form af video. De har lavet cd-rommen “Danmarks Undervandsliv”, som tager os med under overfladen ved ni dykkersteder, blandt andet Hullet ved Helsingør, Lyngsbo Strand og Hirtsholmene.

Cd’en er meget brugervenlig at benytte. Sæt skiven i computeren og den går i gang af sig selv. Herefter er det bare at klikke sig rundt på det let overskuelige Danmarkskort til de dykkersteder man ønsker at se.

Hvert enkelt dykkersted har en lille videosekvens, hvor man kan se hvad dykket byder på. Filmen virker meget professionel med lækker klipning og underlægningsmusik. Man bliver faktisk lidt forundret over, at det kan lade sig gøre at lave så gode undervandsoptagelser i Danmark. Men der er en ting galt med klippene: De slutter alt for hurtigt, man ville gerne se meget mere!

Under hvert enkelt sted kan man også finde en beskrivelse af dykket og vejen dertil, samt angivelse af nærmeste klubber/forhandlere og overnatningsmulgheder. Under beskrivelsen af dykket og vejen dertil savner man lidt en visuel forklaring, der understøtter teksten, men beskrivelsen er dog absolut brugbar.

Alt i alt et solidt produkt fra Dykvideo. Dette er deres første cd-rom og vi glæder os meget til at se mere fra dem. AdventureGuide giver 7 ud af 10 finner for denne præstation.

Vil du købe cd-rommen til dig selv eller din Dyk Buddy så se mere på Dykvideo’s hjemmeside.