Påsken på Bornholm

 


Jean Madvig med sin vinder fisk også kåret som dagens smukkeste fisk

Påsken 2002 vil gå over i historien som en rigtig god fiskeoplevelse. Der blev fanget rigtig mange fisk fra kysten op til Langfredag og på selve den store Ørreddag blev der sat ny rekord med antal fangede fisk , som vurderet ved opvejningen ansloges til mellem 3- 400 fisk. Alt inklusive , undermålere og genudsættere.
Dagens største ørred blev taget ved lufthavnen syd for Rønne og den vejede 4.48 kg renset vægt. Fangeren Jean Madvig fortæller at fisken huggede i allerførste kast et kort kast på ca. 30 m kl. kvarter i fem om morgnen. Der var en drabelig fight i det meget svage morgen lys ,men fisken kom på land og blev dagens vinder.
Lystfiskeren der var dygtig at tage anden pladsen Anders schou Jensen , med en fisk på 4.2 ,var også med i Påskens anden fiskekonkurrence nemlig Trolling træffet i Melsted. Her fiskede han sammen med Povl Stadler, en gammel rotte i Trollingfiskeriet.
Sammen fik de en laks på 15.1 kg.
Vinder laksen blev taget af Jens Olsson og Søren Dalberg en basse på 18.16kg
Trolling træffet var ellers en meget stor succes med 134 fiskere fordelt i 69 både. De fangede tilsammen 407 laks som er det næsthøjeste fangne laks i de 11 år konkurrencen har kørt.

Her hænger ørredene på parade før præmieuddeling