DM i Put & Take

Lørdag morgen var en af de “rigtig gode” efterårsdage på Fyn med kraftig vind og temperaturen lå på 5 grader, men allerede klokken 6.30 var der mødt 53 lystfiskere op ved Aalsbogaard Lystfiskersø som ligger ved den gamle Odense-Middelfart landevej.

Gennem de seneste måneder er der fisket indledende runder og semifinaler rundt omkring i Danmark, og der er 53 fiskere som har kvalificeret sig til finalen med meget store præmier. 1. præmie er kr. 100.000,- anden præmien er en rejse for 2 personer til Azoerne, og tredie præmien er en fiskerejse til Irland.

Derfor var alle deltagerne meget spændte og opsatte på at gøre deres bedste denne dag. Der blev fisket 2 heat på hver 2 timer og den som havde fanget flest fisk blev vinder, ved lighed med antal fisk var det samlet vægt som blev afgørende.

Det viste sig hurtigt at der ikke blev fanget mange fisk ved konkurrencens start som det normalt er tilfældet, og der var ikke rigtig nogle som fik gang i fiskeriet. Arif Abasikeles fra Frederikssund fangede 6 ørreder i de første 2 timer og bragte sig derved surverent i spidsen af konkurrencen med 3 fisk ned til nummer to.

Andet heat bød på endnu færre fisk dog viste Preben Johansen fra Søborg sin styrke og fangede 4 ørreder med de to største på 5,5 og 5,8kg som gjorde at han rykkede op på andenpladsen. Der var kun 6 deltagerer som fangede 3 eller flere fisk og ialt blev der indvejet 62 ørreder.

1. Arif Abasikeles, Frederikssund 7 fisk, samlet 14,2 kg
2. Preben Johansen, Søborg 5 fisk, samlet 19,0 kg
3. Kim O.B. Nielsen, Løgstrup 5 fisk, samlet 7,4 kg