Hornbæk Plantage

Hvad
Et nemt og lavt dyk. Perfekt som årets første dyk efter vinterpausen, eller for nybegynderen, der skal ud på egen hånd. Her er en bund fuld af blæretang og en del liv. Endvider er der mange ruser. Også er det nemt at komme til.

Hvem
Alle med et gyldigt certifikat.

Hvor
Ved parkeringspladsen i Hornbæk Plantage.

Hvordan
Ca. 1,5 km fra Hornbæk ligger der en mindre parkeringsplads. Herfra kan man nemt dykke ud. Bunden er meget varieret med lidt sandbund og ellers meget vegetation. Her er en del fisk, og stedet er også et yndet mål for garn fiskere. Så der er altid mulighed for at dykke ud til en rose.
Med en max dybde på ca. 7 meter og ingen strøm er Hornbæk Plantage et meget nemt dyk. Men husk overflade-bøjen, der er meget bådtrafik.

Rating
Dette dyk er som sagt meget afslappende og pænt. Et dyk der er nemt at gå til.
Dykket er en tur værd og får derfor: 6 Finner (ud af 10).