Gigant ørred fanget ved Bornholm.

Sannes famille camping ved Melsted på Bornholm er hjemsted for mange trollingfiskere , og hvert år indvejes dermange store laks og ørred på vægten i vejehuset

Allan Bayer som er ejer af stedet har og så en stor tavle med alle dem der har fanget laks over 10 kg, og den bliver forøget hvert eneste år.

Så da den tyske lystfisker turist Anton Potozki kom slæbende med en stor fisk måbede alle , han havde fra en lille gummibåd sejlende langs med kysten fanget denne gigant ørred vægten sagde 6,7 kg ikke den største nogen sinde , men længden sagde bare 64 cm……

Lystfiskere har alle dage set vægt og længde i forhold til hinanden og de felste ved at en ørred på 64 cm ca. vejer 3- 3,5 kg . Men denne fisk vejede næsten det dobbelte , derfor har den også en konditions faktor på 2,556… Fantastisk.

Kondi faktoren udregnes efter fultons formel : vægten x100 : længden i3

Skrevet af Kenneth Jensen 24 / 6 2002