PADI-vraget, Helsingør

Hvad
Et vragdyk, der kan dykkes fra stranden.
Vraget er ikke noget specielt, men er nemt at gå til og dykke på. Vraget er en lille fiskerbåd, der efter sigende skulle være sunket med vilje. På vraget er der et toilet og en motocross maskine, begge monteret efter skuden blev sunket. Navnet, PADI-vraget, hentyder til, at der er mange dykkerskoler, der bruger vraget som en del af deres kursus.

Hvem
Alle med et anerkendt certifikat. Godt begynderdyk.

Hvor
Parkeringsplads ved fiskerhuse i sydkanten af Helsingør:

Hvordan


Det nemmeste er at klæde om på P-pladsen. Herefter går I over vejen og går i vandet ved bådbroen. Dyk ud til 11 m og dyk så mod nord. Følg bunden, så I hele tiden er på 11 m. Efter ca. 8-10 minutters dykning møder I den lille fiskerbåd. Hav lygter med, så I kan lyse ind i vraget. Der er også mulighed for at fodre de fisk der næsten altid er på vraget. Hav styr på Jeres opdrift, da vandet hurtigt kan blive plumret.

Faciliteter
P-plads og hvad mere skal man egentlig mere bruge!?!?

Rating
AdventureGuides udsendte havde dette dyk som en del af sit første kursus. Der er liv på vraget og det er altid nemt at finde. Dykket kan kombineres med et naturdyk ved Kronborg og på den måde er man sikker på en god dykkerdag. Alt i alt et nemt dyk, der får 6 Finner (af 10)