Kæmpe dykkersektion under FERIE08

Som sædvanlig vil der være en stor dykkersektion i Hal C4 – igen i samarbejde med Undervandsmagasinet DYK
 
Hjertet i dykkesektionen er de mange danske og udenlandske dykkercentre, der på deres stande fremviser det nyeste inden for dykkerudstyr, dykkekurser, dykkerejser og diverse dykkeaktiviteter.

Udstillerliste

Hvis du aldrig har prøvet at dykke før, så er du velkommen til en tur i dykkepoolen.
Her kan du prøve at dykke, iført det rigtige udstyr og med en erfaren instruktør ved din side. Vandet i poolen er ikke dybere end ca. 1,5 meter, så der er ingen fare. For at dykke i poolen skal du være minimum være 10 år. Medbring badetøj.
Så er der opvisning med det danske fridykkerlandshold for kvinder. Havfruerne kommer og giver en prøve på deres kunnen.

For de mindre børn sker der også sjove ting. Fjord & Bæltcentret har på deres stand rørebassiner, hvor de små kan få fingre i rigtige fisk.

Foredrag
Farvestrålede fisk og koraller i klart og blåt vand. Det er taknemmelige omgivelser, når man skal gøre sine første erfaringer med undervandsfoto. Foto i Skandinavien byder på lidt flere udfordringer, og det kræver at man gør sig lidt mere umage for at få gode resultater. Men så bliver tilfredsstillelsen til gengæld så meget desto større. En af de store fordele ved undervandsfoto på hjemmeplan er at det kan dyrkes hvor som helst og når som helst.

Temaet for Copenhagen Diveshow 2008 bliver derfor undervandsfoto i Skandinavien og som hovedtalere har vi inviteret fire skandinaviske undervandsfotografer – Casper Tybjerg og Johnny Christensen (Danmark), Christian Skauge (Norge) og Magnus Lundgren (Sverige) der både har masser af foto-erfaring og samtidig er gode formidlere. De vil dele ud af deres erfaringer og give dig inspiration til dine egne fotoeventyr.

Et andet emne er ekstreme dykkerdestinationer rundt om i verden som dykkerinstruktøren Rasmus Dysted vil fortælle om.

Derudover kommer der en række mindre foredrag og demonstrationer på storskærm i området. Her kan du f.eks. komme til at høre om rebreather, undervandsliv, den lille nye marsvineunge fra Fjord og Bælt, erhvervsdykning og meget mere.