Kend din modstander

I øjeblikket sørger vejret for at det kun er de mest ihærdige, der bevæger sig ud til vores kyster med en fiskestang i hånden. Nogle har dog draget fordel af vejret og den kendsgerning at vores søer blev dækket af så tykt et islag, at der rent faktisk var muligt at dyrke lidt isfiskeri. Torskefiskeriet i vores bælter og sunde har været svingende og jeg har ikke selv fået taget mig sammen til at tage af sted. Men grejet er blevet klargjort og står parat til at rykke ud, så jeg kan love læserne en snarlig rapport. Hvad skal man så bruge tiden til? Hvis ikke tiden bruges bag fluestikket kunne man jo studerer ens modstandere i deres eget miljø.

Et godt kendskab til, hvad man er oppe mod er nøgle til alt succes. Danmark er begavet med indtil flere akvarier, hvor man kan få et nøje indblik i fiskenes adfærd under vandet. For lidt tid siden besøgte jeg fjord og bælt i Kerteminde, der beskriver livet i vores fjorde og bælter. Ud over at vise fisk i alle størrelser og udformninger, er centeret helt specielt ved at det har to Marsvin. Hvilket er det eneste sted i Danmark, hvor disse kan opleves i fangenskab. Mange har sikkert oplevet disse små hvaler på en kysttur, men her kan man se deres akrobatik under og over vandet på en måde man ikke ser ved kysterne. Alt i alt en god oplevelse for hele familien.

God fornøjelse

Karsten

www.gounderwater.com