Team Race 2002 i Skjern

AdventureGuides Dykredaktør var kommet i det helt forkerte element i weekenden 15-16 juni. Undertegnede havde nemlig tilmeldt sig med 3 andre til Team Race 2002. En hold konkurrence bestående af tømmerflåde- og gummibådssejlads, rapelling, kørsel i gokarts og en meget speciel forhindringsbane. Alt dette blev krydret med ca. 100 km cykling og 45 km løb.


Team Peak Performance

Der kunne deltages i herreklassen og mixklassen. Herreklassen blev vundet af Team Peak Performance i den imponerende tid 12 timer og 8 minutter. Team Harboe vandt mixklassen og skulle kun bruge 13 timer til at gennemføre konkurrencen der ellers var berammet til 24 timer. Til sammenligning brugte undertegnede og kollegaer 18 timer og 9 minutter. Billeder fra konkurrencen uploades snart, så kan du se en presset Dykredaktør. Endvidere kan du se mere på Team Race 2002.

 
Team Harboe