El Condesito

El Condesito sank julenat for over 25 år siden. Skibet var lastet med cement og var på vej mod tenneriffe. Grundet en fejlberegning af kursen støtte skibet på grund ved Punta Rasca.

Vraget ligger som et rigtig Anders And vrag på 20 meter vand mellem Los Christanos og Las Galletas. Vraget er i ikke al for god stand og er rippet for alt af værdi. I og omkring vraget ligger størknede cement poser.

Man kan dykke ned i El Condesitos lille lastrum eller man kan dykke rundt om skibet. Dykningen er meget let og velegnet for nybegyndere. Bliver vraget for ensformigt, kan man på begge sider af skibet dykke på nogle flotte klippe-formationer. Disse formationer gør at skibet nærmest ligger inde i en slugt. Vraget nåes nemmest med båd, så man bliver nødt til at gå til et dykkercenter, enten i Playa Las Americas eller i Las Galletas.

Dyrelivet ligner meget det øvrige Tenneriffe. Her bla.a. mulighed for at møde blæksprutter, murræner og mange forskellige fisk. På billedet er det trompetfisk,der slapper af ved skroget.

AdventureGuide syntes El Condesito var ganske hyggelig, men man kunne måske forvente lidt mere af et vrag. Klippeformationerne trækker op i regnskabet og El Condesito får: 7 finner (ud af 10).